Press "Enter" to skip to content

Dit boek is een absolute must voor panda munten verzamelaars!

Het is onze betrachting als verzamelaars en mensen met een passie voor munten om van Goudenzilverblog.com een zo compleet mogelijke bron aan informatie te maken. Toch moet het gezegd dat onze website nog maar in haar kinderschoenen staat en er door de jaren heen met name verschillende boeken op de markt zijn verschenen die voor (bepaalde) verzamelaars van munten absoluut de moeite waard zijn. Vandaag willen we even één boek in het bijzonder toelichten, namelijk de ‘Gold and Silver Panda Coin Buyer’s Guide Third Edition’. Dit prachtige boek voorzien van een hardcover kunnen we bestempelen als de enige echte ‘panda munten bijbel’. Elke verzamelaar van panda munten zou ze dan ook in huis moeten hebben.

Derde editie

Zoals de huidige naam van het boek duidelijk maakt is dit reeds de derde editie die er van verschenen is. De gids bestaat uit in totaal zomaar even 368 pagina’s boordevol met bijzonder interessante informatie over alle panda munten die door de jaren heen op de markt zijn geïntroduceerd. Het betreft hier niet alleen vrij algemene informatie met betrekking tot de specificaties van de verschillende panda munten, maar je kan ook gesprekken lezen met de munthuizen die ze hebben gemaakt evenals met de artiesten die verantwoordelijk waren voor het design. Het feit dat het boek reeds aan haar derde editie toe is zorgt er voor dat ze volledig up 2 date is. De informatie in het boek bestrijkt dan ook de periode van 1982 tot en met 2017.

Insider informatie

De Gold and Silver Panda Coin Buyer’s Guide Third Edition is een interessante gids die eigenlijk niet mag ontbreken in de bibliotheek van elke zichzelf respecteren panda munten verzamelaar. Door het raadplegen van de informatie in de gids zorg je er bovendien steeds voor dat je niet teveel betaalt. De prijzengids maakt je namelijk meteen duidelijk welke premiums voor bepaalde munten gangbaar zijn. Ben je op dit ogenblik nog geen panda munten verzamelaar, maar voel je, je wel aangetrokken tot deze munten? Denk je er dan ook over na om een dergelijke collectie te starten, maar wil je geen sprong in het diepe wagen? In al deze gevallen is het in huis halen van de Gold and Silver Panda Coin Buyer’s Guide Third Edition absoluut de moeite waard!

Verkrijgbaar voor 53,88 Amerikaanse dollar

Goedkoop is de gids niet bepaald, maar voor de 53,88 Amerikaanse dollar welke je moet betalen krijg je werkelijk bijzonder veel in de plaats. Niet alleen krijg je de beschikking over een gids met zeer waardevolle informatie over panda munten, daarnaast wordt er per verkocht boek ook nog eens een donatie gedaan van 5 Amerikaanse dollar aan het fok programma voor panda’s in het Chinese Chengdu. Zo draagt het aankopen van deze gids een beetje bij aan het voortbestaan van de panda! Wil je deze gids graag bestellen? In dat geval is dat mogelijk via deze website!